Tervetuloa joulukonserttiin!
Mikael Agricolan kirkko pe 17.12.2021 klo 19


Solistina Jaakko Ryhänen


Johtaa Anita Lehtonen

Urut ja piano, Ville Urponen

Piano, Tapio Lehtonen


Pääsylippu ja ohjelma 20 € ticketmasterilta tai ovelta tuntia ennenKäpylän kirkko la 18.12.2021 klo 18


Solistina Pentti Forssell


Johtaa Anita Lehtonen

Piano, Tapio Lehtonen


Ohjelma 15 € ovelta tuntia ennen

Koronapassi käyttöön konserteissamme

Etelä-Suomen aluehallintovirasto AVIn uusimman rajoitustiedotteen mukaisesti yli 20 hengen yleisötilaisuudet kielletään Uudellamaalla 4.12.2021 alkaen. Yleisötilaisuuden järjestäjä voi ottaa käyttöön koronapassin, jolloin henkilömäärärajaa ei tarvitse noudattaa. Näin ollen koronapassia tullaan vaatimaan yli 16-vuotiailta Mestari-Laulajien joulukonserteissa Mikael Agricolan kirkossa 17.12.2021 ja Käpylän kirkossa 18.4.2021.

Pyydämme kaikkia konserttiin tulijoita varaamaan koronapassin valmiiksi näytettäväksi ovella sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi. Pyritään kaikki yhdessä myös välttämään tungoksen muodostumista sisäänkäynneille. Toivomme yleisön tulevan konserttiin vain terveenä, käyttävän maskia koko konsertin ajan ja pitävän etäisyyttä vieressä istuviin mahdollisuuksien mukaan.

Ohjelmissa mainittuja yhteislauluja ei valitettavasti voida laulaa, mutta kuoro esittää päätöskappaleen omin voimin. Haastavasta tilanteesta huolimatta olemme iloisia siitä, että meillä on mahdollisuus järjestää tänä vuonna joulukonsertit ja päästä tuomaan joulun tunnelmaa yleisölle.

Tervetuloa konserttiin! Pidetään huolta toisistamme!

MESTARI-LAULAJAT