Laulajaksi

Rakentaja, tule mieskuoroon!

Rakennusmestari, insinööri, arkkitehti tule Mestari-Laulajiin. Helsingin rakennusmestarien mieskuoro hakee uusia jäseniä. Voit tulla vapaasti, ilman sitoumuksia tutustumaan toimintaamme ja seuraamaan lauluharjoituksiamme, jos ajatus kuorotoiminnasta ja esiintymisestä mieskuoron kanssa kiinnostaa.

Mestari-Laulajat on perinteikäs, leppoisa veljesyhteisö, josta ei puutu naurua, laulua ja vauhtia. Tiiviiden harjoitusten, konserttien ja laululeirien vastapainoksi kuoro osaa myös rentoutua retkillään ja erilaisissa karonkkatilaisuuksissa, joskus myös daamien ja ystävien kera juhlavammin.

Suomen vanhimpiin mieskuoroihin kuuluva Mestari-Laulajat uudistuu ajassa. Etsimme työelämässä olevien ammattilaisten lisäksi laulamisesta kiinnostuneita nuoria rakentajia, joille tarjoamme mahdollisuuden harjoitella ja laulaa myös omassa kokoonpanossa.

Kuoro tarjoaa jäsenilleen:
- hyvän harrastuksen ammattikuoronjohtajien ohjauksessa
- paljon ystäviä - iloisia laulajaveljiä
- innostavia musiikkielämyksiä
- palkitsevia haasteita
- konsertteja ja muita esiintymisiä
- matkoja

Mitä odotamme sinulta?

Sinun toivotaan olevan rakennusasiantuntija - rakennusalan ammattilainen, mutta ennen kaikkea kuoroharrastuksesta kiinnostunut mukava mies. Emme edellytä, että olisit valmis laulaja. Emme myöskään edellytä musiikin teorian osaamista. Tärkeintä on, että sinulla on halu laulaa, kohtuullinen sävelkorva, rytmitaju ja pilke silmäkulmassa.

Odottelemme sinua harjoitusten yhteydessä pidettävään vapaamuotoiseen äänen testaukseen. Siinä selvitetään lähinnä äänialue, jonka perusteella laulaja sijoitetaan omaan stemmaansa. Lisäksi kuunnellaan vapaavalintainen säestyksetön laulu.

Soita kuoron puheenjohtajalle Hannu Ahokannolle, p, 040 53 180 63, lähetä sähköpostia h.ahokanto (at) gmail.fi tai kävele suoraan harjoituksiimme tutustumaan. Ovet ovat auki!

Lauluharjoitukset pidetään RKL:n toimitiloissa Pasilassa (Rahakamarinportti 3 A) keskiviikkoisin klo 17.30 - 19.45.